Back
Alexandru Măzăreanu – Fizioterapeut, DOMP, DVS, MSKUS
 
Absolvent al facultăților de Sport și Performanta Motrica și Kinetoterapie din cadrul UNEFS am beneficiat de cea mai bună inițiere în domeniul recuperării medicale. 
 În anul 2016 am început participarea la cursuri de osteopatie structurală oferite de OMT Londra unde am obținut certificări în osteopatie structurală, iar în 2019 am absolvit cursurile London College of Osteopathy and Health Sciences (LCO) Canada obțînând Diploma în Osteopathic Manual Practice.

 
În anul 2017 am înființat proiectul Dry Needling România cu scopul de a promova și educa societatea cu privire la importanța tratamentului miofascial în afecțiunile ortopedice și neurologice.

 
În anul 2018 am decis să aprofundez în cadrul DGS Academy tehnicile de tratare a punctelor trigger miofasciale, devenind primul terapeut roman recunoscut international în cadrul academiei, iar în anul 2021 am devenit instructor international în cadrul DGSA.
 Din anul 2019 susțîn frecvent cursuri de formare în terapia Dry Needling pentru medici, fizioterapeuți, osteopați și chiropracticieni.
 
Din anul 2020 am început cursurile în domeniu ecografiei Musculo-scheletale, inițial la Universitatea Brunel, apoi am finalizat programul Musculoskeletal Ultrasound BachelorClass oferit de SonoSkills în 2021, iar apoi am finalizat PgCert Diagnostic Musculoskeletal Ultrasound în cadrul Universității East London, UK în luna iunie 2022.
Din anul 2022 am început colaborarea cu Cervico-Cranio-Mandibular Academy, în calitate de asistent și organizator.
 
Sunt invitat constant în calitate de speaker la conferințe naționale și internațional

Bucuresti

                                  Ilie Stancu 

Absolvent al Facultatii de Kinetoterapie și Motricitate speciala din cadrul Universității Naționale de Educatie Fizică și Sport în anul 2018, moment din care mă aflu într-un continuu proces de învățare și dezvoltare atât personala, dar mai ales profesională.

În anul 2019, în cadrul Academiei Physio Sport Therapy, m am specializat în terapia punctelor trigger, cupping, flossing și IASTM.

Între 2021-2023, in cadrul proiectului Dry Needling România am urmat cursurile de Dry Needling Top 30, Dry Needling Advanced Upper Body cât si două module de MSK Clinical Anatomy, unde am aprofundat anatomia atât de necesară oricărui terapeut.

Domeniul recuperării, pentru mine, reprezintă un domeniu unic prin particularitățile fiecarui pacient care ne trece pragul. De asemenea, acord o mare importanță instrumentelor prin care identificam aceste particularități și metodelor prin care aducem pacientul de la durere cronică spre a își folosi cât mai eficient corpul în viața de zi cu zi.

                          Mitrea Andrei Robert

Sunt absolvent al Facultății de Kinetoterapie și a Masterului de Recuperare Reeducare Motrică și Somato – Funcțională în cadrul UNEFS.

În 2017 am urmat cursul Fascia Integration Therapy acreditat de Asociația Olandeza de Fizioterapie  în cadrul căruia am învățat să identific restricțiile fasciale,  să aplic tehnici de mobilizare fascială manuală și asistată ( IASTM).

În 2020 am urmat cursul de Dry Needling în cadrul DGS Academy ,  învățând să aplic în mod sigur și eficient tratamentul rapid al punctelor trigger miofasciale.

În 2022 au urmat două module de MSK Clinical Anatomy în cadrul cărora am îmbunătățit cunoștințele de anatomie palpatorie , am învățat să identific corect reperele osoase și sa disting diverse tipuri de țesuturi.

În cadrul tratamentului clinic combin elementele de dry needling cu cele de terapie fascială și cu manipulările osteo – articulare.

Tel: 0736 422 011

Cluj Napoca

                   ALEX MUREȘAN

 

Fondatorul/coordonatorul acestei firme de recuperare (Med Rehab Team) și, totodată, kinetoterapeut cu o experiență de peste 7 ani în recuperarea afecțiunilor neurologice în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca.

Alex este absolvent nivel licență – master, urmând să își continue studiile doctorale la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Facultatea de Educație Fizică și Sport, acestea oferindu-i ocazia să devină asistent universitar în cadrul acestei universități și cadru didactic asociat la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. 

Totodată, activează ca vicepreședinte în Asociația ROHA din anul 2016, sprijinind împreună persoanele cu deficiențe neuromotorii care trăiesc sau beneficiază de tratamente de specialitate în județul Cluj.

Recuperarea medicală și complexitatea acestui domeniu reprezintă o mare pasiune, în special neuroreabilitarea, împreună cu tot procesul prin care trec pacienții supuși acestor încercări. 

Este uimit de fiecare dată de capacitatea de recuperare a oamenilor aflați în etapa de depășire a unui episod traumatic.

Consideră că fiecare om are dreptul la atenție, empatie, sprijin, implicare și compasiune din partea noastră, a echipei medicale. Toate cele enumerate se traduc prin calitatea serviciilor de recuperare. Din cele de mai sus s-a născut dorința lui de a edifica o echipă multidisciplinară, bine structurată, cu interes către soluționarea afecțiunilor aparatului locomotor. 

Dezideratul lui este ca serviciile oferite să îmbunătățească substanțial viața fiecărui pacient!

Contact: Telefon: 0748206178

Email: alex.d.muresan@gmail.com

Adresa: Cluj-Napoca, Soporului 13-15

Brasov

                          Cojocaru Gabriel Ionut

Absolvent in cadrul facultății de Educație Fizica și Sporturi Montane Brasov, specializare kinetoterapie și motricitate specială și masterand in cadrul aceleași facultăți cu specializarea profilaxie și recuperare somato-funcțională prin exercițiu fizic.

In anul 2021 am început participarea la primul curs de Dry Needling Top30 DN (12.09) din cadrul academiei David G. Simons, urmând sa îmi termin studiile cu următoarele doua cursuri, Advance Lower Body (03.05.2022) și Advance Uper Body (11.10.2022).

Tel: 0745769844

Mail: gabicojocarukt@gmail.com

Jud. Brasov; Str. Tudor Arghezi nr. 4

                           Kurucz Fabian Robert

Absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport Brasov, sectia Kinetoterapie si Motricitate Speciala, in 2018 am inceput sa lucrez in domeniul unde am avut ocazia sa lucrez cu o paleta larga de afectiuni si am putut aprofunda mai multe ramuri.

In perioada 2018- 2020  m-am specializatin Terapia Trigger Points, Kinesiotaping , Iastm, Metoda Kochi , in cadrul academiei Physio Sport Therapy Academy. Iar din 2020 am inceput sa studiez si sa practic Terapia Dry Needling in cadrul Dry Needling Romania.

Tel: +40 (740) 210 638