Dry Needling Romania ofera programe educationale internationale acreditate de Academia David G. Simons.

Programa educationala Dry Needling este compusa din 4 module:

Top30 – Curs introductiv de 3 zile ce ofera cunostinte generale cu privire la sindromul dureros miofascial, rationamentul clinic si tehnica dry needling prin studierea a celor mai des afectati 30 de muschi. Cursul are ca obiectiv intelegerea din punct de vedere stiintific si practic a conceptului de Dry Needling si aplicarea acestuia in conditii de siguranta. Absolvirea acestuia oferind practicantului cunostintele necesare pentru a identifica si trata punctele trigger.

Dry-Needling-masaj-4

Modul Avansat Trunchi Superior si Modulul Avansat Trunchi Inferior – acestea se intind pe parcursul a 2 zile fiecare si se bazeaza pe perfectionarea tehnicii de tratare prin Dry Needling atat prin imbunatatirea examinarii si a palparii punctelor trigger cat si prin corelarea simptomelor clinice prezente in extremitatile corpului uman.

Pregatirea de examen si Examenul final – Acest modul final este desfasoara pe parcursul a doua zile: prima zi se axeaza pe o recapitulare a anatomiei si a tehnicilor abordate in modulele anterioare, iar in  cea de-a doua zi va avea loc examinarea finala prin parcurgerea unui examen teoretic si practic. La final se va acorda titlul de Terapeut Calificat Dry Needling DGSA acordat de comisia de evaluare a Academiei David G. Simons.

Evenimentele urmatoare:

Programa educationala Trigger Point Manual este compusa din 2 module:

MT1: Reprezinta Modulul compus din 2 zile de training axat pe introducerea evidentei stiintifice a tehnicii manuale de tratament a punctelor trigger pentru trenul superior al corpului. Este un curs practic ce are o aplicabilitate imediata dupa terminarea acestuia.

MT2: Acest curs de 2 zile ofera practicantilor posibilitatea de a studia terapia trigger point manual a trenului inferior a corpului, metode de diagnosticare si rationament clinic.

Dupa completarea acestor 2 module se va face examinarea finala pentru a primi Diploma Trigger Point Therapist DGSA.

Dry-Needling-masaj-14

Contact: 

Alexandru Mazareanu

Nr. Tel: +40748623656

Email: a_mazareanu@yahoo.com

Site: https://alexandrumazareanu.com

Call Now Button