"Well organised, informative, motivational, fun and at some times scary 🤓 will return for the specialised course 💪"
Jochem Stephan
PT
"For sure this a very useful and practical course! Will be coming for the next courses! 😍"
Cristina Ghilimei
DR
"Unul dintre cele mai bune programe educationale din Romania! Recomand cu toata increderea. De la profesionisti, pentru profesionisti! ⭐⭐⭐⭐⭐"
Coja Daniel
PT, OMT
"Pe lângă faptul că informațiile primite au fost extrem de relevante și s-a respectat tot ce ne-a fost prezentat că se va desfășura în cadrul acestui curs, cu aprecierea de rigoare, am învățat și înțeles anatomia și fiziologia corpului uman în cele 3 zile de curs mai bine și mai mult decât în 5 ani de facultate! Mulțumesc, Diego și Alex!"
Adina Buzescu
PT
"Pentru cei care vor să învețe această terapie. Organizare foarte bună, materia foarte bine structurată, tehnică precisă, un curs axat pe aplicarea practică. Recomand!"
Andrei Robert Mitrea
PT
"Recomand cu tărie Dry Needling România, deoarece este o terapie extraordinară, foarte benefică și rapidă. Pregătirea pe tot parcursul cursului este una extraordinară oferită de oameni extraordinari!"
Larisa Iuliana
PT
"Recomand cu incredere tuturor celor care vor sa invete de la cei mai profesionisti- Diego si Alex! Organizare foarte buna, cursul este bine structurat si o atmosfera super!"
Diana Mihaela
PT
"Recomand cu incredere! Cel mai bun curs Dry needling din Romania! Indrumatori cu experienta, plini de viata si dornici de a ne impartasi din taina acelor! Multumim si mult succes in continuare!❤️❤️❤️"
Magda Ursu
PT
"Recomand cu toata increderea, un super curs, Diego si Alex sunt super profi 👍🏼"
Andreea Salateanu
PT

Contact: 

Alexandru Mazareanu

Nr. Tel: +40748623656

Email: a_mazareanu@yahoo.com

Site: https://alexandrumazareanu.com

Call Now Button