Osteopatia și terapia Yoga

Osteopatia și terapia Yoga

Osteopatia și terapia Yoga

Astăzi, suntem martorii unei creșteri explozive a numărului de profesori de yoga certificați care intră în industria wellness deja competitivă. Cum te descurci în această piață aglomerată? Cum devii un instructor de yoga căutat în comunitatea ta? Învățarea nevoilor clienților, în special pentru mediul dvs. de piață locală, selectarea unei zone specifice cu care sunteți pasionat și obținerea unui set de competențe necesare pentru a se potrivi, sunt cele trei componente principale pentru o carieră de succes și rezistentă.

 

Dacă v-ați gândit vreodată să extindeți aspectul terapeutic al predării yoga, asigurați-vă că nu a existat niciodată o credință publică mai puternică în această artă yoga, ca o modalitate eficientă de a restabili sănătatea și vitalitatea.

Persoanele de toate vârstele și categoriile de viață caută o alternativă sigură pentru îngrijirea medicală,  condusă de medicamente.

 

Majoritatea persoanelor care frecventează cursurile de yoga caută o ameliorare a afecțiunilor cronice, inclusiv osteoporoza, artrita, dureri de spate și rigiditate articulară, etc.

La nivel mondial, yoga este acceptată în modelul integrat de îngrijire a sănătății de astăzi ca o modalitate terapeutică valoroasă.

 

Andreea Băltățeanu susține că:

“Yoga și Osteopatia funcționează împreună – Filosofia holistică a osteopatiei și disciplina veche de yoga împărtășesc paralele remarcabile.

La fel ca yoga, osteopatia vizează vitalitatea pe termen lung. Atât yoga, cât și osteopatia subliniază importanța alinierii anatomice și fiziologice a oaselor și țesuturilor moi ca factor important în sănătatea unei persoane.

Din ce în ce mai mult, practicienii de yoga din întreaga lume caută formarea în domeniul osteopatiei pentru a-și completa competențele de predare și pentru a-și extinde practica în domeniul terapiei integrative.

În România există clase pentru persoanele care se confruntă cu probleme de mobilitate, clase care abordează zone specifice de durere, cauzate de probleme de biomecanică, de control al miscării sau clasele private care abordează dezechilibrele musculoscheletale ale unui client individual.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button