Back

       Scopul si obiectivele asociatiei: 

Scopul asociatiei consta in promovarea si asigurarea calitatii Dry Needling-ului in Romania.

1. Promovarea formarii, pregatirii si perfectionarii fizioterapeutilor, medicilor, chiropracticienilor, stomatologilor si osteopatilor (denumiti in continuare membri ordinari ai DNR) in tratarea durerilor si disfunctiilor miofasciale, cu accent deosebit pe tehnica Dry Needling.

2. Elaborarea si implementarea standardelor de calitate, in special pentru terapia Dry Needling.

3. Desfasurarea examinarilor pentru terapeutii Dry Needling-DNR pentru membrii ordinari ai DNR. Stabilirea continutului examenului si a obiectivelor examinarii. 

4. Initierea, promovarea si sprijinirea lucrarilor stiintifice in domeniul durerilor si disfunctiilor miofasciale, in special a tehnicii Dry Needling. 

5. Schimbul de experiente stiintifice si practice in domeniul durerilor si disfunctiilor miofasciale in special a tehnicii Dry Needling.

6. Promovarea relatiilor colegiale si prietenesti intre fizioterapeuti, medici, chiropracticieni, stomatologi, osteopati interesati de Dry Needling. 

7. Consilierea membrilor asociatiei in probleme tehnice si politice si raspandirea cunostintelor despre durerile miofasciale si disfunctiilor acestora, in speciale despre Dry Needling, in public.

8. Mentinerea contactelor colegiale si stiintifice cu asociatii similare si reprezentantii altor discipline medicale si terapeutice. 

9. Controlul si supravegherea exercitarii Terapiei cu ace uscate (Dry Needling).

10. Sa dezvolte si sa informeze prin toate mijloacele legale despre Terapia cu Ace Uscate ( Dry Needling).

11. Sa reuneasca toti practicienii de Terapie Dry Needling.

12. Sa faciliteze schimburile de informatii intre membrii sai, precum si cele cu organizatiile similare.

13. Sa promoveze activitatea de Terapie Dry Needling din tara si in strainatate. 

14. Sa reprezinte Dry Needling in relatiile cu organizatiile guvernamentale si neguvernamentale romane, europene si internationale.

15. Sa participe la elaborarea de norme si specificatii.

16. Informarea populatiei despre importanta, utilitatea si metodele de Terapie Dry Needling.

17. Promovarea cercetarii si dezvoltarii Terapiei Dry Needling si publicarea rezultatelor stiintifice.

18. Stabilirea protocoalelor si ghidurilor de tratament bazate pe dovezi stiintifice pentru diferite afectiuni si conditii in care Dry Needling-ul poate fi eficient.

1. Completezi cerea de adeziune

2. Atasezi CV-ul cu certificatul de practicant Dry Needling

3. Achiti taxa de membru in valoare de 100 lei

4. Trimiti email office@dryneedlingromania.ro cu dovada platii taxei de membru si toate documentele de mai sus. 

Participarea la o asociatie profesionala, cum ar fi APPTAU – Dry Needling Romania, poate aduce numeroase avantaje pentru cei care activeaza in domeniul dry needling. Iata zece avantaje ale faptului de a fi membru in aceasta asociatie:

1. Acces la Resurse Educationale:

   – Membrii pot beneficia de resurse educationale exclusive, inclusiv webinar gratuit, workshop-uri si materiale de studiu la preturi atractive pentru a-si imbunatati cunostintele si abilitatile în domeniul dry needling.

2. Actualizari despre Industrie:

   – Membrii sunt informati cu privire la noutatile, tendintele si schimbarile legislative din domeniul dry needling in Romania, asigurându-se ca sunt mereu la curent cu cele mai recente dezvoltari.

3. Oportunitati de Networking:

   – Asociatia ofera o platforma excelenta pentru membrii sa cunoasca si sa colaboreze cu alti profesionisti din domeniul dry needling, facilitand schimbul de idei si experiente.

4. Certificare și Acreditare:

   – Membrii pot avea acces la programe de certificare si acreditare, ceea ce poate consolida increderea pacientilor si colegilor in abilitatile lor profesionale.

5. Evenimente si Conferinte:

   – Participarea la evenimente si conferinte organizate de asociatie ofera oportunitati excelente pentru invatare, prezentare de lucrari si interactiune cu lideri din industrie.

6. Informații si Ghidare Profesionala:

   – Asociatia poate furniza ghidare profesionala, inclusiv etica profesionala, standardele de practica si linii directoare relevante pentru practica în domeniul dry needling.

7. Acces la Grupuri de Lucru Specializate:

   – Membrii pot participa la grupuri de lucru specializate denumite Quality Circles care se concentreaza asupra anumitor aspecte ale dry needling, ceea ce poate contribui la dezvoltarea expertizei lor.

8. Promovare si Vizibilitate:

   – Asociatia poate oferi o platforma pentru promovarea membrilor sai, sporind vizibilitatea si recunoasterea in comunitatea medicala si in randul pacientilor.

9. Suport în Dezvoltarea Carierei:

   – Membrii pot beneficia de suport in dezvoltarea carierei, inclusiv consiliere in planificarea carierei si acces la o rețea de mentori.

10. Voce Comuna in Fata Autoritatilor:

    – Asociatia poate oferi o voce comuna si un reprezentant puternic in relatia cu autoritatile sau organizatiile guvernamentale, contribuind la influentarea politicilor relevante.

Aceste avantaje evidentiaza importanta si valoarea adusa de  Asociatia Profesionala Dry Needling Romania – APPTAU, oferind membriiilor sai un cadru pentru cresterea profesionala si colaborare.

      Membrii Fondatori ai Asociatiei: 

 

1. Presedinte Onorific: 

Dl. Diego Maria Leoni – PT, MSc, OMT, DGSA Instructor

2. Presedinte: 

Dl. Alexandru Mazareanu – PT, DOMP, MSKUS, DGSA Instructor, CCMA Assistant

3. Vicepresedinte:

Dl. Adrian-Mihai Vescan – PT

4. Secretar General:

Dl. Andrei-Robert Mitrea – PT, MSc. 

Alexandru Mazareanu

Alexandru Mazareanu

Presedinte

Va invitam sa va alaturati misiunii noastre de promovare si cercetare la nivel international, oferind sprijin prin donarea impozitului pe profit sau prin sponsorizare directa a Asociației noastre. Prin implicarea voastra, veti contribui la dezvoltarea proiectelor noastre inovatoare si la consolidarea prestigiului nostru pe plan global.

Credem ca fiecare contribuție, fie mica sau mare, are un impact semnificativ în realizarea obiectivelor noastre ambitioase. Prin susținerea financiara, veți juca un rol esential in facilitarea cercetarilor de varf si in promovarea valorilor noastre la nivel international.

Fiecare donatie este un pas spre construirea unui viitor mai stralucitor si inspirat, iar parteneriatele noastre sunt fundamentale pentru progresul continuu. Haideti sa unim eforturile pentru a aduce schimbari pozitive si a face posibila inovatia la scara globala.

Apasa Butonul Doneaza apoi completeaza formularul digital si trimite-l pe adresa de email: office@dryneedlingromania.ro sau pe whatsapp: +40748623656! 

Va multumim anticipat pentru generozitatea voastra si pentru sprijinul pe care-l acordati Asociatiei noastre in aceasta calatorie captivanta. Impreuna, putem realiza lucruri extraordinare si contribui la construirea unui viitor mai luminos si mai echitabil.